Καλέστε μας: 210 64 70 800

Email: info @ voip.gr

Το καλάθι μου ( )

Αφοί Τσάμη ΑΕΑφοί Τσάμη ΑΕ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διασύνδεση των υποκαταστημάτων με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Αφοί Τσάμη ΑΕ μεταξύ Μεσσήνης και Καλαμάτας (11Km) και μεταξύ Μεσσήνης και Μικρομάνης (4,5Km).
Η OnLine επικοινωνία επιτεύχθηκε μέσω ασύρματης δικτύωσης, έτσι ώστε έγινε δυνατή η μετάδοση δεδομένων και φωνής.

Συγκεκριμένα, συνδέθηκαν 2 υποκαταστήματα με τα κεντρικά γραφεία στην Μεσσήνη, με στόχο την κοινή χρήση λογισμικού που συγκεντρώνει, καταγράφει και τιμολογεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την τηλεφωνική ενδοεταιρική επικοινωνία μέσω VoIP τεχνολογίας.

Για την υλοποίηση του δικτύου χρησιμοποιήθηκαν συσκευές Point to Point της Cambium (πρώην Motorola) οι οποίες αντικατέστησαν μισθωμένα κυκλώματα με αποτέλεσμα να μειωθεί κατά πολύ το μηνιαίο λειτουργικό κόστος του δικτύου αλλά και ταυτόχρονα να αυξηθεί η χωρητικότητα (bandwidth) των γραμμών.

Στο μακρινό link (11Km) οι ταχύτητες που επιτεύχθηκαν ήταν περίπου 40 Mbit ενώ στο κοντινό (4,5Km) ήταν πάνω από 100Mbit.

Σαν αποτέλεσμα των διασυνδέσεων είναι η ενοποίηση όλων των σημείων σε ένα ενιαίο δίκτυο. Λογιστικές εφαρμογές, VoIP τηλεφωνία αλλά και καταγραφή μέσω ΙΡ καμερών είναι πια εφικτά χωρίς καθυστερήσεις. 

 

Αφοί Τσάμη ΑΕ