Καλέστε μας: 210 64 70 800

Email: info @ voip.gr

Το καλάθι μου ( )

Ποιοι είμαστε

Το voip.gr αποτελεί μια δραστηριότητα της Microshop ΙΚΕ. Η εταιρεία μας διανύει από το 1994 μια δυναμική και συνεπή πορεία δημιουργώντας έναν ευρύ κύκλο ευχαριστημένων πελατών σε όλη τη Ελλάδα.
Η Microshop ΙΚΕ είναι μια εταιρεία πληροφορικής που ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2000, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας. Οι υπηρεσίες και οι λύσεις που παρέχει απευθύνονται στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς στον τομέα της πληροφορικής.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αλληλένδετων υπηρεσιών υλικού και λογισμικού κατάλληλο για να εκπληρώσει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του σημερινού, γρήγορου ρυθμού της αγοράς της πληροφορικής. Αυτές οι λύσεις και οι υπηρεσίες παρέχονται σε διάφορες βιομηχανίες, όπως στην Ιδιωτική Υγεία, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και σε εμπορικές εταιρείες.

Γνωρίζουμε ότι για την επιτυχία μιας εταιρείας ο πλέον σημαντικός και καθοριστικός παράγοντας είναι οι άνθρωποι της. Για εμάς αυτό είναι το πιο ισχυρό μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αφού οι πελάτες και οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν ό, τι εμείς πετυχαίνουμε σαν ομάδα σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών.

Παράλληλα, προσφέρουμε ένα σύγχρονο, ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον όπου κάθε εργαζόμενος μπορεί να λειτουργήσει απερίσπαστος, να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τις δεξιότητες του και με την καλύτερη διάθεση να συμβάλλει ουσιαστικά και καθοριστικά στην πορεία της εταιρείας.

 
 

Ποιοι είμαστε