Καλέστε μας: 210 64 70 800

Email: info @ voip.gr

Το καλάθι μου ( )

Luxottica HellasLuxottica Hellas

Η Microshop ανέλαβε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία του Data Center στην Αθήνα της κορυφαίας εταιρείας οπτικών Luxottica για την οποία οι ανάγκες που έπρεπε να καλυφθούν συνίστατο στη σταδιακή αντικατάσταση servers και στην παροχή εγγυημένης διαθεσιμότητας σε επίπεδο 99,99% στο νέο Data Center. Προκειμένου να καλυφθούν οι συγκεκριμένες ανάγκες οριοθετήθηκε ένας χώρος 20 τ.μ. και εφαρμόστηκαν οι ακόλουθες λύσεις:

· Modular UPS της EATON
· Κλιματισμός, με δυνατότητα ψύξης έως και 10KW
· Διανομή ρεύματος με rack-mounted panels της HP με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης
· Συστήματα Safety & Security
· Ειδικά βιομηχανικά μεταλλικά χωρίσματα (Data Center Cages). Στο συγκεκριμένο χώρο αυτήν τη στιγμή φιλοξενούνται 2 racks, ενώ η συγκεκριμένη λύση μπορεί να επεκταθεί και να υποστηρίξει συνολικά 6 racks με οριακό επιπλέον κόστος, επιτρέποντας πλήρως την υιοθέτηση Rack mount servers για το σύνολο των επιχειρηματικών αναγκών του πελάτη.

H προληπτική και επεμβατική συντήρηση γίνεται από την ομάδα μηχανικών της Microshop, ενώ η λειτουργία της υποδομής παρακολουθείται απομακρυσμένα σε 24ωρη βάση από το Networkl Operations Center (NOC) της Microshop. Επιπλέον, η Microshop διαθέτει και φυσική παρουσία τοπικά στις εγκαταστάσεις του πελάτη, προκειμένου να ανταποκρίνεται σε περιπτώσεις που απαιτείται άμεση επέμβαση. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ότι η Luxoticca έχει εξασφαλίσει αφενός εγγυημένη διαθεσιμότητα της υποδομής και αφετέρου ένα Data Center ικανό να εξυπηρετεί τις ανάγκες λειτουργίας των κρίσιμων εφαρμογών του και να διασφαλίζει την απρόσκοπτη ανάπτυξη των εργασιών της.

 

Luxottica