DS-2CD63C5G0-I(V)(S)
12 MP IR Network Fisheye Camera

Κάμερα Καταμέτρησης Ατόμων Hikvision

Κάμερα Καταμέτρησης Ατόμων Dahua

People Counting για Διαχείριση Ουράς Καταστημάτων

Τα προϊόντα της σειράς Dahua AI υιοθετούν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες AI, στοχεύοντας κυρίως σε άτομα και οχήματα, τα οποία παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία και ακρίβεια για τους τελικούς χρήστες. Αυτό επιτρέπει στη σειρά Dahua AI να προσφέρει διάφορες προηγμένες εφαρμογές όπως καταμέτρηση ατόμων, στατιστικά δεδομένων κίνησης, αναγνώριση προσώπου, ANPR, Μεταδεδομένα κ.λπ. Η πλήρης σειρά της Dahua AI περιλαμβάνει κάμερες δικτύου (PTZ), συσκευές εγγραφής βίντεο δικτύου, διακομιστές και πλατφόρμα προϊόντα διαχείρισης. Πέρα από το να βλέπεις τον κόσμο, η ισχύς του AI επιτρέπει στις συσκευές να αντιλαμβάνονται το περιβάλλον και να κατανοούν τον κόσμο με καλύτερο τρόπο

1.054,00 € 850,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
0589-1506

DH-IPC-HDW8341X-3D 3MP Dual-Lens People Counting AI Network Camera

Βάση της κυβερνητικής εντολής σε Super Market,  διαγνωστικά κέντρα, πολυκαταστήματα κλπ, πρέπει ανά 10 τ.μ του χώρου να εισέρχεται και ένας επισκέπτης. Αυτό οδηγεί στη διαρκή παρουσία ενός υπαλλήλου που να διαχειρίζεται την ουρά και την είσοδο κάθε πελάτη στο κατάστημα. Η είσοδος των πελατών στο κατάστημα, περιορίζεται σε μια φυσική είσοδο των πελατών στο κατάστημα, περιορίζεται σε μια φυσική είσοδο, ακόμη και αν το κατάστημα έχει πολλαπλές φυσικές εισόδους, ώστε να διατηρείται όσο το δυνατόν πιο ασφαλής η καταμέτρηση, το οποίο όμως δημιουργεί συμφόρηση και συνωστισμό στις ουρές.

Προτείνεται η χρήση μιας People counting κάμερας σε κάθε είσοδο του καταστήματος. Η λύση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζουμε πόσα άτομα βρίσκονται εντός του καταστήματος, ακόμα και αν εκείνοι εισέρχονται από πολλαπλές εισόδους. Δεδομένου ότι κάθε κατάστημα έχει εισάγει τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό επισκεπτών, το People Counting σύστημα μπορεί να διαχειριστεί και να ενημερώσει για την άδεια εισόδου του επόμενου επισκέπτη. Η δυνατότητα εισόδου από πολλαπλές φυσικές εισόδους οδηγεί και στην αποσυμφόρηση των ουρών έξω από τα καταστήματα.

Χαρακτηριστικά :

  • Two 1/2.8” 3Megapixel progressive scan STARVISTM CMOS
  • H.265&H.264 triple-stream encoding
  • 25fps@3MP(2048×1536)
  • WDR(120dB), Day/Night(ICR), 3DNR, AWB, AGC, BLC
  • Multiple network monitoring: Web viewer, CMS(DSS/PSS) & DMSS
  • 2.8mm fixed lens (3.6mm optional)
  • Max. IR LEDs Length 10m
  • Micro SD memory, IP67, PoE
  • People Counting: Support line crossing people counting, region people counting

 

Κατεβάστε τις προδιαγραφές κάνοντας click εδώ

 
Περισσότερες Πληροφορίες
Thermal_manufacturer Dahua
Thermal_Range 30-45℃
Analysis 25fps@3MP(2048×1536)
Thermal_Microphone Ναί
Thermal_Poe Ναί
Thermal_Lens 2.8mm fixed lens
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Κάμερα Καταμέτρησης Ατόμων Dahua
Η Βαθμολογία σας
Βρήκαμε άλλα προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν!