Καλέστε μας: 210 64 70 800

Email: info @ voip.gr

Το καλάθι μου ( )

Οικονομικά οφέλη VoIPΟφέλη


Μείωση τηλεπικοινωνιακών δαπανών
Δυνατότητα επιλογής εναλλακτικών παροχών συμβατικής ή VoIP τηλεφωνίας. Ακόμη μεγαλύτερη μείωση, στην περίπτωση που επιλέγεται η φωνή να περνάει μέσα από το Internet.

Δεν απαιτείται διαφορετική / πρόσθετη τηλεφωνική καλωδίωση.
Η IP τεχνολογία στα τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρετείται από το δίκτυο των υπολογιστών και προσφέρει την πλήρη αξιοποίησή του καθώς και τη μείωση του κόστους από την εγκατάσταση νέας καλωδίωσης ή τη συντήρησή της. Αυτό ισχύει τόσο για νέα κτίρια όπου η καλωδίωση για το δίκτυο υπολογιστών αρκεί και για την τηλεφωνία αλλά και για παλαιότερες εγκαταστάσεις όπου δεν χρειάζεται κάποια περαιτέρω επένδυση.

Συνεχής επεκτασιμότητα / ανάπτυξη
Οι λειτουργίες των IP τηλεφωνικών κέντρων αναβαθμίζονται συνεχώς με μικρό κόστος βοηθώντας στην εύκολη και οικονομική επέκταση, όταν οι ανάγκες της επιχείρησης αλλάζουν. Αυτό είναι κι ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των αναλογικών και ψηφιακών κέντρων όπου η επέκταση κοστίζει πολλές φορές παραπάνω από το κέντρο.

Χαμηλό κόστος κτήσης και συντήρησης
Η απόκτηση ενός IP τηλεφωνικού κέντρου δεν είναι πλέον δαπανηρή και η συντήρηση του μπορεί να γίνει από το τμήμα της IP της εταιρείας που λειτουργεί (εφόσον υπάρχει) ή απομακρυσμένα από εμάς. Είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα έναντι των αναλογικών κέντρων, καθώς δίνει αυτονομία όχι μόνο στη χρήση, αλλά και στη συντήρηση, χαμηλώνοντας ταυτόχρονα σημαντικά το κόστος για την επιχείρηση.

Γρήγορη επιστροφή της επένδυσης.


Λειτουργικά οφέλη VoIPΟφέλη


Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών
Η δρομολόγηση όλων των εισερχόμενων κλήσεων γίνεται με πιο παραγωγικό τρόπο. Παράδειγμα: Ο πελάτης οδηγείται στο σωστό σημείο χρησιμοποιώντας, από το τηλέφωνό του, τις διαθέσιμες επιλογές που του παρέχει το τηλεφωνικό κέντρο. Η γραμμή του πελάτη μεταφέρεται πάντα σε διαθέσιμη γραμμή, ενώ μπορεί να γνωρίζει τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής του.

Μεγαλύτερη παραγωγικότητα
Οι χρόνοι με τους οποίους εξυπηρετείται μια ανάγκη μειώνονται αισθητά γλυτώνοντας χρόνο και πολύπλοκες διαδικασίες. Το γεγονός πως ένα IP τηλεφωνικό κέντρο προσαρμόζει και προσαρμόζεται στην επιχειρησιακή λειτουργία, αυξάνει κατακόρυφα την παραγωγικότητα του εργαζομένου.

Reporting
Ένα μεγάλο όφελος χρησιμοποιώντας IP τηλεφωνία είναι τα στατιστικά στοιχεία των κλήσεων που παρέχει. Με μια πληθώρα αναφορών και metrics η επιχείρηση μπορεί να βρει σημεία προς βελτίωση και να αξιολογεί τους πόρους που χρησιμοποιεί.

 

Οφέλη