Ποιοι είμαστε

 

Ποιοί είμαστε

 

Το Voip.gr αποτελεί μια δραστηριότητα της Microshop ΙΚΕ. Η εταιρεία μας διανύει από το 1994 μια δυναμική και συνεπή πορεία δημιουργώντας έναν ευρύ κύκλο ευχαριστημένων πελατών σε όλη τη Ελλάδα, χάση στη συνεργασία μας, με μία σειρά από αξιόπιστους προμηθευτές προσφέροντας μία ευρεία γκάμα από προϊόντα, που ενισχύουν και διευκολύνουν τους πελάτες μας.

Η Microshop ΙΚΕ δραστηριοποιείται στο χώρο ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.
Οι υπηρεσίες και οι λύσεις, που παρέχει απευθύνονται στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς στον τομέα της πληροφορικής και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αλληλένδετων υπηρεσιών υλικού και λογισμικού, κατάλληλο, για να εκπληρώσει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του σημερινού γρήγορου ρυθμού της αγοράς.
Η εφαρμογή των υπηρεσιών αυτών παρέχονται σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικότητας, όπως στστο Δημόσιο τομέα, στην Ιδιωτική Υγεία, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας αλλα και σε εμπορικές εταιρείες.

Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι ο πλέον σημαντικός και καθοριστικός παράγοντας, για μία επιτυχημένη συνεργασία, είναι οι άνθρωποι της επιχείρησης κάτι, που αποτελεί το πιο ισχυρό μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, με τους πελάτες και συνεργάτες μας να απολαμβάνουν, ό,τι εμείς πετυχαίνουμε σαν ομάδα σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Παράλληλα, προσφέρουμε ένα σύγχρονο, ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, όπου κάθε εργαζόμενος μπορεί να λειτουργήσει απερίσπαστος, να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τις δεξιότητες του και να συμβάλλει ουσιαστικά και καθοριστικά στην πορεία της εταιρείας.