Καλέστε μας: 210 64 70 800

Email: info @ voip.gr

Το καλάθι μου ( )

Διάγνωση ΥγείαςΔιάγνωση Υγείας


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διασύνδεση των υποκαταστημάτων με τα κεντρικά γραφεία των διαγνωστικών κέντρων «Διάγνωση».

Η online επικοινωνία επιτεύχθηκε μέσω VPN (Virtual Private Network) δικτύου, έτσι ώστε να είναι δυνατή η μετάδοση δεδομένων και φωνής.

Συγκεκριμένα, συνδέθηκαν 6 υποκαταστήματα με τα κεντρικά γραφεία στην Αλεξάνδρας, με στόχο την κοινή χρήση λογισμικού που συγκεντρώνει,
καταγράφει και τιμολογεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την τηλεφωνική ενδοεταιρική επικοινωνία μέσω Voip τεχνολογίας.

Για την ανάπτυξη του δικτύου χρησιμοποιήθηκαν ADSL και WiFi συνδέσεις, οι οποίες αντικατέστησαν μισθωμένα κυκλώματα
με αποτέλεσμα να μειωθεί κατά πολύ το μηνιαίο λειτουργικό κόστος του δικτύου.

O εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε είναι κατά κύριο λόγο συσκευές cisco, εξασφαλίζοντας, έτσι, την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου.

H προληπτική και επεμβατική συντήρηση γίνεται από την ομάδα μηχανικών της Microshop, ενώ η λειτουργία της υποδομής παρακολουθείται απομακρυσμένα σε 24ωρη βάση από το Networkl Operations Center (NOC) της Microshop. Επιπλέον, η Microshop διαθέτει και φυσική παρουσία τοπικά στις εγκαταστάσεις του πελάτη, προκειμένου να ανταποκρίνεται σε περιπτώσεις που απαιτείται άμεση επέμβαση. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ότι η Διάγνωση ΑΕ έχει εξασφαλίσει αφενός εγγυημένη διαθεσιμότητα της υποδομής και αφετέρου ένα Data Center ικανό να εξυπηρετεί τις ανάγκες λειτουργίας των κρίσιμων εφαρμογών του και να διασφαλίζει την απρόσκοπτη ανάπτυξη των εργασιών της.

 

Διάγνωση Υγείας