Καλέστε μας: 210 64 70 800

Email: info @ voip.gr

Το καλάθι μου ( )

Λαϊκή Αγορά Δήμου ΚαλαμάταςΛαϊκή Αγορά Δήμου Καλαμάτας

Λαϊκή Αγορά Δήμου Καλαμάτας

Υπογραφή Σύμβασης του Δήμου Καλαμάτας και της Microshop.

Δήμος Καλαμάτας
• Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας
• Πρόεδρος Λαϊκής Αγοράς – Ιωάννης Αδαμόπουλος
• Διευθυντής Λαϊκής Αγοράς - Δημήτρης Λαμπρόπουλος

Microshop ΙΚΕ
• Γενικός Διευθυντής - Κώστας Ζάννης
• Τεχνικός Διευθυντής - Ευθύμιος Μπιλάλης

Λαϊκή Αγορά Δήμου Καλαμάτας

Μια πανελλήνια καινοτομία ξεκίνησε η Microshop με τον δήμο Καλαμάτας για την Κεντρική Λαϊκή Αγορά της πόλης. Το έμπειρο και δημιουργικό προσωπικό μας, αφουγκραζόμενο την επιθυμία των καταναλωτών για πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια, συνέλαβε και υλοποίησε ένα εξαιρετικά χρήσιμο έργο για το αγοραστικό κοινό της Λαϊκής αγοράς, το Παρατηρητήριο τιμών. Μέσα από δύο ειδικές επίπεδες τηλεοράσεις το κοινό πληροφορείται σε πραγματικό χρόνο για το εύρος των τιμών των προϊόντων και για τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στα προϊόντα αυτά, τα οποία εμφανίζονται διαδοχικά σε κυλιόμενη μορφή. Επίσης, έχει και τη δυνατότητα ευρύτερης πληροφόρησης μέσω διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, το προς εγκατάσταση σύστημα περιλαμβάνει δύο συστήματα ψηφιακής σήμανσης - ειδικές επίπεδες τηλεοράσεις με προδιαγραφές εξωτερικού χώρου- tablets, καθώς και το απαραίτητο συνοδευτικό υλικό - εξοπλισμό και λογισμικό.

Το σύστημα έχει δυνατότητες επέκτασης με την προσθήκη επιπλέον ειδικών τηλεοράσεων ψηφιακής σήμανσης, με τις αντίστοιχες προδιαγραφές, για προβολή διαδικτυακού περιεχομένου και αποτελείται από τα εξής βασικά υποσυστήματα:
1. Σύστημα καταγραφής τιμών. Αφορά στην καταγραφή της τιμής ανά προϊόν μέσω του λογισμικού του προγράμματος, το οποίο έρχεται προεγκατεστημένο σε ταμπλέτες.
2. Βάση δεδομένων. Όλες οι καταγραφείσες τιμές καταχωρούνται σε ψηφιακή μορφή σε βάση δεδομένων στον cloud server..
3. Σύστημα εμφάνισης περιεχομένου. Τα στοιχεία εμφανίζονται σε δύο οθόνες 42” αλλά με δυνατότητα επέκτασης σε περισσότερες.
Το πρωτοποριακό αυτό έργο ελπίζουμε ότι σύντομα θα υιοθετήσουν ακόμα και άλλες πόλεις, μετά την πρώτη αυτή επιτυχημένη παρουσία του στην πόλη της Καλαμάτας!

 

 

Λαϊκή Αγορά Δήμου Καλαμάτας