Καλέστε μας: 210 64 70 800

Email: info @ voip.gr

Το καλάθι μου ( )

Nista IP39 - 41P

465,00 € 375,00 €
Σε απόθεμα
SKU
Nista IP39 - 41P

Ένα IP θυροτηλέφωνο με σύγχρονο, λεπτό και λιτό σχεδιασμό λειτουργώντας ως ανεξάρτητο IP τηλέφωνο.

Θυροτηλέφωνο VoIP Nista IP39- 41P

Με μια ματιά

Το Nista IP39-41P Door Phone συνδεδεμένο ως ένα IP extension επιτρέπει τον έλεγχο πρόσβασης πολλαπλών σημείων και διαθέτει ένα προγραμματιζόμενο, ευαίσθητο στην αφή πιεζοηλεκτρικό κουμπί.
Με προηγμένα χαρακτηριστικά, παρέχει λειτουργίες όπως την κλήση αναγγελίας επισκεπτών (κουδούνι), λειτουργία για να επιτρέπει την πρόσβαση επισκεπτών από πολλαπλά σημεία, την προώθηση κλήσης σε περίπτωση απουσίας καθώς και την κλήση ημέρας και νύχτας. Επιπλέον διαθέτει νέα και επαναστατική σχεδίαση. Το μεγάφωνό του είναι τοποθετημένο και προστατευμένο στο πίσω μέρος της μονάδας με αποτέλεσμα ο ήχος να μεταφέρεται με ειδικά σχεδιασμένους αγωγούς από το πλάι. Με αυτόν τον τρόπο διαθέτει καθαρή πρόσοψη με λιτό σύγχρονο design από προφίλ αλουμινίου με ματ επιφάνεια και ταυτόχρονα πολύ γερή εξωτερική κατασκευή από Ντουραλουμίνιο.
Το Nista IP39-41P IP Door Phone διαθέτει υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα, μεγάλη ανθεκτικότητα για ατελείωτες ώρες χρήσης και απευθύνεται σε πελάτες που τάσσονται υπέρ της σύγχρονης τεχνολογίας και επιθυμούν να συνδυάσουν υψηλή τεχνολογία και αισθητική σε πολύ προσιτή τιμή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

· Camera Όχι
· 1 Button
· 2 ρελέ για άνοιγμα πόρτας
· Οθόνη Όχι
· Αντιβανδαλιστικό Ναι
· Δυνατότητα διαχείρισης και παρακολούθησης της λειτουργίας του εξ’ αποστάσεως

Κατεβάστε τις προδιαγραφές κάνοντας click εδώ

 
 
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Nista
Κάμερα ΟΧΙ
Οθόνη ΟΧΙ
Ρελέ Πόρτας 2
RFID ΟΧΙ
Αντιβανδαλιστικό ΝΑΙ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Nista IP39 - 41P
Η Βαθμολογία σας