Nista IP39 - 40PC

Nista IP39 - 40PC

Nista IP39 - 41P

Ένα IP θυροτηλέφωνο με σύγχρονο, λεπτό και λιτό σχεδιασμό λειτουργώντας ως ανεξάρτητο IP τηλέφωνο.

Εάν επιθυμείτε την εγκατάσταση του θυροτηλεφώνου, θα χρειαστεί να την επιλέξετε από το drop-down μενού, που εμφανίζεται παρακάτω, όπου θα σας εμφανίστει και η τελική χρέωση*.

*Η τιμή προϋποθέτει υπάρχουσα καλωδίωση και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης (απλό, ηλεκτρομαγνήτες κ.λ.π). Για περαιτέρω διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

458,80 € 370,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
NIP39_41P

Θυροτηλέφωνο VoIP Nista IP39- 41P

Με μια ματιά

Το Nista IP39-41P Door Phone συνδεδεμένο ως ένα IP extension επιτρέπει τον έλεγχο πρόσβασης πολλαπλών σημείων και διαθέτει ένα προγραμματιζόμενο, ευαίσθητο στην αφή πιεζοηλεκτρικό κουμπί.
Με προηγμένα χαρακτηριστικά, παρέχει λειτουργίες όπως την κλήση αναγγελίας επισκεπτών (κουδούνι), λειτουργία για να επιτρέπει την πρόσβαση επισκεπτών από πολλαπλά σημεία, την προώθηση κλήσης σε περίπτωση απουσίας καθώς και την κλήση ημέρας και νύχτας. Επιπλέον διαθέτει νέα και επαναστατική σχεδίαση. Το μεγάφωνό του είναι τοποθετημένο και προστατευμένο στο πίσω μέρος της μονάδας με αποτέλεσμα ο ήχος να μεταφέρεται με ειδικά σχεδιασμένους αγωγούς από το πλάι. Με αυτόν τον τρόπο διαθέτει καθαρή πρόσοψη με λιτό σύγχρονο design από προφίλ αλουμινίου με ματ επιφάνεια και ταυτόχρονα πολύ γερή εξωτερική κατασκευή από Ντουραλουμίνιο.
Το Nista IP39-41P IP Door Phone διαθέτει υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα, μεγάλη ανθεκτικότητα για ατελείωτες ώρες χρήσης και απευθύνεται σε πελάτες που τάσσονται υπέρ της σύγχρονης τεχνολογίας και επιθυμούν να συνδυάσουν υψηλή τεχνολογία και αισθητική σε πολύ προσιτή τιμή.

Κατεβάστε τις προδιαγραφές κάνοντας click εδώ

 

Εάν επιθυμείτε την εγκατάσταση του θυροτηλεφώνου, θα χρειαστεί να την επιλέξετε από το drop-down μενού, που εμφανίζεται παραπάνω, όπου θα σας εμφανίστει και η τελική χρέωση*.

*Η τιμή προϋποθέτει υπάρχουσα καλωδίωση και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης (απλό, ηλεκτρομαγνήτες κ.λ.π). Για περαιτέρω διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

 
Περισσότερες Πληροφορίες
Καμερα Όχι
Κουμπιά 1
Πληκτρολόγιο No
RFID Όχι
Ρελέ πόρτας Ναι 2 Relay O/P
Αντιβανδαλιστικό Ναί
Επιπλέον Δυνατότητα διαχείρισης και παρακολούθησης της λειτουργίας του εξ’ αποστάσεως.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Nista IP39 - 41P
Η Βαθμολογία σας