Καλέστε μας: 210 64 70 800

Email: info @ voip.gr

Το καλάθι μου ( )

Nista IP39 - 41PC

663,40 € 535,00 €
Σε απόθεμα
SKU
Nista IP39 - 41PC
κανένα

VoIP IP Door Phone υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητα, μεγάλη ανθεκτικότητα για ατελείωτες ώρες χρήσης.

Θυροτηλέφωνο VoIP Nista IP39-41PC

Με μια ματιά

Συνδεδεμένο ως ένα IP extension επιτρέπει τον έλεγχο πρόσβασης πολλαπλών σημείων καθώς και την επικοινωνία μέσω φωνής και βίντεο. Διαθέτει ενσωματωμένη IP Video Camera για Video Streaming σε πραγματικό χρόνο και ένα προγραμματιζόμενο, ευαίσθητο στην αφή πιεζοηλεκτρικό κουμπί. Με προηγμένα χαρακτηριστικά, παρέχει λειτουργίες όπως την κλήση αναγγελίας επισκεπτών (κουδούνι), λειτουργία (Multiple Door Control) για να επιτρέπει την πρόσβαση επισκεπτών από πολλαπλά σημεία, την προώθηση κλήσης σε περίπτωση απουσίας καθώς και την κλήση ημέρας και νύχτας. Επιπλέον διαθέτει νέα και επαναστατική σχεδίαση.
Το μεγάφωνό του είναι τοποθετημένο και προστατευμένο στο πίσω μέρος της μονάδας με αποτέλεσμα ο ήχος να μεταφέρεται με ειδικά σχεδιασμένους αγωγούς από το πλάι. Με αυτόν τον τρόπο διαθέτει καθαρή πρόσοψη με λιτό σύγχρονο design από προφίλ αλουμινίου με ματ επιφάνεια και ταυτόχρονα πολύ γερή εξωτερική κατασκευή από Ντουραλουμίνιο.
Το Nista IP39-41PC IP Door Phone διαθέτει υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα, μεγάλη ανθεκτικότητα για ατελείωτες ώρες χρήσης και απευθύνεται σε πελάτες που τάσσονται υπέρ της σύγχρονης τεχνολογίας και επιθυμούν να συνδυάσουν υψηλή τεχνολογία και αισθητική σε πολύ προσιτή τιμή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

· Camera Ναι
· 1 Button
· 2 ρελέ για άνοιγμα πόρτας
· Οθόνη Όχι
· Αντιβανδαλιστικό Ναι
· Δυνατότητα διαχείρισης και παρακολούθησης της λειτουργίας του εξ’ αποστάσεως

Κατεβάστε τις προδιαγραφές κάνοντας click εδώ

 
 
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Nista
Κάμερα ΝΑΙ
Οθόνη ΟΧΙ
Ρελέ Πόρτας 2
RFID ΟΧΙ
Αντιβανδαλιστικό ΝΑΙ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Nista IP39 - 41PC
Η Βαθμολογία σας