Παραμετροποίηση Τηλεφωνικού Κέντρου

Το VoIP.gr προσφέρει υπηρεσίες παραμετροποίησης τηλεφωνικού κέντρου και τη δυνατότητα έπειτα από δική σας επιλογή καταγραφής κλήσης (Call recording), Ηχογραφημένο μήνυμα εορτώ και αργιών (Holidays recording), Voicemail to email και Fax to email, καθώς και εγκατάσταση GSM.

Η τιμή διαμορφώνεται αναλόγως το τηλεφωνικό κέντρο, που θέλετε να εγκαταστήσετε και τα χαρακτηριστικά, που θέλετε να προσθέσετε, με τιμή εκκίνησης 100€.

186,00 € 150,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
suppbx

Παραμετροποίηση Νέου Τηλεφωνικού Κέντρου

Οι υπηρεσίες παραμετροποίησης τηλεφωνικού κέντρου προσφέρονται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παρέχονται από τους τεχνικούς μας στην Αττική και από εξουσιοδοτημένες εταιρείες και συνεργάτες εκτός Αττικής.

Η εγκατάσταση - Παραμετροποίηση ενός τηλεφωνικού κέντρου* περιλαμβάνει:

  • Τεχνική Παραμετροποίηση νέου εξοπλισμού**
  • Εγκατάσταση 1 VoIP trunk
  • Εγκατάσταση 2 προηχογραφημένων μηνυμάτων, για εντός και εκτός λειτουργίας επιχείρησης
  • Εγκατάσταση 1 AVR (Automated 
  • Εγκατάσταση Time conditions (προώθηση κλήσεων σε διαφορετικό αποδέκτη αναλόγως την ώρα της κλήσης)
  • Εγκατάσταση ring groups (5 extentons) - ταυτόχρονη προώθηση κλήσης σε διαφοερτικές συσκευές
  • Εγκατάσταση προεπιλεγμένου κομματιού αναμονής κλήσης (Music settings)

*Το κόστος των υπηρεσιών εγκατάστασης εξαρτάται από το τηλεφωνικό κέντρο, που θα εγκατασταθεί και από το αν επιθυμείτε να παραμετροποιηθεί και πρόσθετος εξοπλισμός, που ήδη υπάρχει στις εγκαταστάσεις σας.

**Η τιμή αναφέρεται, για τα τηλεφωνικά κέντρα: Zycoo 2BRI & U50, Grandstream UCM-6202 & 6204 και για τα Yeastar S412 & S20.

Αν επιλέξετε να προσθέσετε τη καταγραφή κλήσης (Call Recording) στο τηλεφωνικό κέντρο, προϋποθέτει την αγορά ή ύπαρξη αποθηκευτικού χώρου (USB, σκληρό δίσκο).

Η επιλογή "Holidays Recording" δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βάλει ξεχωριστό ηχογραφημένο μήνυμα στο τηλεφωνικό του κέντρο, με το οποίο θα ενημερώνει τους πελάτες, για τη λειτουργία ή μη, της επιχείρησης κατα τη διάρκεια των εορτών. Η υπηρεσία προϋποθέτει την ύπαρξη ήδη ηχογραφημένου μηνύματος.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Παραμετροποίηση Τηλεφωνικού Κέντρου
Η Βαθμολογία σας